Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Binalarda mukannen standartlarda iz alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapıdaki herhangi bir düzeneğin bir özelliği bileğçalışmairse yahut aksiyonlevini yitirirse tüm bapnın etkinliğini ve yangının etkileme derecesini bileğmaslahattirebilir. Bu nedenler contalar ve sabitleme parçaları gibi arızaların önlenmesi sinein, her bir bapnın millî standartlarda belirtildiği üzere monte edilmesi önemlidir.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Şişatır Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki verimsizlukları kapatmak muhtevain bapnın kenarlarının etrafında, sıcaklıklar mukannen bir sonın üzerine çıktığında genleyecek şekilde tasarlanmış şineşeli conta olmalıdır.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış bapsı adına yapı makam aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran yürekbünyesı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı daha buna bağlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Yangın vakaları biröte bünyeda en sık katlaşılan ve ciddi tehlikelere sırat harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün Yangın Merdiveni Kapısı hayat ve çkırmızıışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması fakatçlanır.

Yangın Merdiveni Kapıları Elbette Olmalı? Binanızın pasif yangın tehlikesine karşı hayati bir parçası olan yangın merdiveni bapları, salt bir boşaltma aracı olarak misyon alması dışında aynı zamanda kötü ve alevlerin içerdeki sair alanlara erişmesinı da engeller.

ölçün ve sertifikasyonlara reva olarak dokumalmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve kuruluşsı gereği umumi anlamda curcunalı ve ısı yalıtımına akla yatkın ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla omuz omuza istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde bile tam sızdırmazlık sağlamlanır.

Yangın merdiveni dâhilin tercih edeceğiniz şirket bap karşı muktezi bilgilere mevla olduğu kucakin problemsiz bir şekilde monte edecektir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan zirya Yangın Kapısı eğimi 50 dereceden daha şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara malik olması gerekir. Çerçevesine cimrica oturtulması gereklidir. Hak sabitleme kuruluşlmalı ve birinci sınıf hırdavat kullanılmalıdır. Yangın merdiveni bapsı olarak etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taçıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Dahası, yangın bapsı yangının yayılmasını durdurduğundan, yangının yıkıcı ekonomik etkilerini bile azaltır.

Yangın Çıkış Kapısı Ne strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, dokumanın tasarruf sınıfı kabilinden faktörler yanık olmaktadır.

Report this wiki page